+31 (0)30 25 23 929       Mariaplaats 4b, Utrecht

24 april: Synlab Parkeren optimaliseren

Parkeren als satisfier

Parkeren wordt steeds meer als een integraal onderdeel van het mobiliteitsbeleid gezien. Parkeren is het laatste onvermijdelijke deel van iedere (auto)reis. Kun je ergens niet of moeilijk parkeren, dan heb je een probleem. Daarbij zijn parkeerplaatsen kostbaar en door schaarste steeds duurder.

In het SynLab Parkeren kijken we naar oplossingen om parkeren efficiënt in te richten. Daarbij besteden we aandacht aan uitwisselbaarheid van parkeerplaatsen, het bepalen van gebruiksbehoeften en de invloed van technologische ontwikkelingen als parkeerapps en laadpalen. De volgende thema’s komen tijdens deze interactieve sessie aan bod:

  • Wat zijn trends en ontwikkelingen?
  • Hoe breng je de parkeerstromen inzichtelijk?
  • Hoe bepaal je de parkeerbehoefte?
  • Hoe optimaliseer je je capaciteit?

Tijdens deze kleinschalige bijeenkomst deelt een selecte groep werkgevers kennis over en ervaringen met parkeren, in een open en prettige setting.

Praktische details

aanmelden

Meld je nu aan voor deze praktische en interactieve Synlab. Vermeld daarbij je naam, functie en bedrijfsnaam. Na inschrijving ontvang je van ons een bevestigingsmail. Deelname is gratis, maar het aantal beschikbare plaatsen is door de kleinschalige setting beperkt. Reageer dus snel. Kun je zelf niet komen? Een collega of andere relatie is natuurlijk ook meer dan welkom!